İdari ve Mali İşler Müdürü

Mudur.jpg

Nedim ERDOĞAN

İDARİ VE MALİ İŞLER MÜDÜRÜ

1964 yılında Kastamonu Cide doğumlu olup evli ve 2 çocuk babasıdır. İlkokul, Orta Okul ve Lise öğrenimini Ankara da tamamlamıştır. Hacettepe Üniversitesi Sağlık İdaresi Yüksek okulundan 1987 yılında mezun oldu.1988 yılında Antalya Korkuteli Devlet hastanesinde Hastane müdürü olarak ilk görevine başladı.1988 yılı Nisan ayı-1989 yılı Temmuz ayları arasında askerlik vazifesini yedek subay olarak Sivas’ta Yaptı.1992 yılı Mayıs ayı Cide Devlet Hastanesine tayin olarak 12 yıl Hastane müdürü olarak görev yaptı.2003 yılı Kasım ayında Bartın Göğüs Hastalıkları hastanesine tayin olmuştur. 6 yıl sonra Devlet hastanesi ile göğüs hastalıkları hastanesinin birleşmesi sebebiyle 2009 yılında Ulus ilçe devlet hastanesinde 6 ay görevine devam etmiştir.2010 yılı Nisan ayı itibari ile 2,5 yıl boyunca Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde Hastane Müdürlüğü,2012 Yılı Kasım ayı itibariyle Bartın Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürlüğü vazifesini 5 yıl süre ile yürüttü.2017 yılı Aralık ayından itibaren 2019 yılı Eylül Ayına kadar Bartın İl Sağlık Müdürlüğünde Araştırmacı olarak görev yaptı. 2019 yılı Eylül ayından itibaren Bartın Şehit Cem Kanbur Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevini yürütmektedir.